Onze Bedrijven

In primeur: Ontdek onze bedrijven die deelnemen aan Buzzkruit:

 

 

Hybrio is your one stop hub for product, service, interaction and experience design. We develop hybrid products for a connected world.
Hybrio Design is a loosely coupled, tightly coordinated group of five Belgian design & engineering agencies. We work with each other on a preferential, non-exclusive basis.
Taken together, we employ more than 100 designers and engineers.

 

 

June’s House of Creativity is een grafisch ontwerpbureau in Turnhout gespecialiseerd in branding en grafische vormgeving. We ontwerpen alle aspecten van je branding: van het logo tot het interieur. Wij geloven dat design bedrijven net dat ietsje meer kan geven om hun concurrenten te overtreffen. Door het potentieel van design en creativiteit ten volle te benutten creëren we innovatie en groei voor onze klanten.

 


 

Made is een design- en innovatiestudio uit Antwerpen. We bestaan uit een team van 17 designthinkers en creatievelingen die inzichten uit de observatie van menselijk gedrag combineren met de opportuniteiten in technologie en de business context om succesvolle oplossingen te realiseren. Dat kunnen relevante en duurzame fysieke of digitale producten of diensten zijn.

 

Pickles is een team van jonge, digitale wolven. Wij brengen ambitieuze bedrijven en nog ambitieuzer jong talent samen. Het is onze missie young potentials te vinden, koppelen en vooral te binden aan bedrijven. Omdat de klassieke vacature het niet lang meer zal trekken, helpen we HR afdelingen een nieuwe mindset aannemen. Een mindset die vat heeft op deze aanstormende generatie jonge beloftes.

 

 

Studio Dott is een all-round creatief ontwerp- en adviesbureau, met kantoren in Antwerpen en Hong Kong. Met ons team van 25 multidisciplinaire talenten helpen we klanten met het ontwerp van hun producten, interieurs, diensten, merken en strategieën. We doen dit steeds to the point, vanuit een methodiek en filosofie waarbij de interacties en ervaringen centraal staan.vanaf de eerste ideeën en concepten tot en met het gewenste eindresultaat. Punt.

 

 

The Reference is een full service digitaal agentschap dat opereert op het kruispunt van technologie en marketing. Een multidisciplinair team van ruim 140 experten brengen het credo “it’s more than digital, it’s your business” elke dag opnieuw in de praktijk. Dit doen ze door de verschillende digitale kanalen zoals web, social, mobile, search en e-mail op een geïntegreerde manier in te zetten in functie van de verschillende customer touchpoints met maar één doel voor ogen: meerwaarde creëren voor hun klanten.

 

 

De VRT is een dynamisch bedrijf. Je komt bij ons terecht in een uitdagende werkomgeving, waar heel wat groeimogelijkheden zijn. Als innovatief bedrijf speelt de VRT in op het steeds veranderende kijk-luister- en klikgedrag van de mediagebruiker. De VRT wil alle Vlamingen informeren, inspireren en verbinden, en zo de Vlaamse samenleving versterken.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn