Onze Bedrijven

Ontdek onze deelnemende bedrijven, er zullen nog een paar bedrijven volgen dus hou deze pagina in het oog…

 

 

Bij BBC maken we communicatie die mensen fier maakt. Wij helpen organisaties uitpakken met een eigen stem, een herkenbaar gezicht, en een unieke insteek. We zorgen ervoor dat onze klanten er staan, en dat ze net zo in de kijker lopen bij hun doelgroep als bij hun collega’s. Met spannende ideeën, gebaseerd op stevige argumenten, en met technologieën die vandaag mogelijk maken wat gisteren nog niet bestond. We zeggen ons gedacht tegen elkaar en zijn verder gewoon onszelf. Wij zijn BBC, kom gerust eens langs.

www.bbc.be

 

Bij Cartamundi draaien de drukpersen al sinds 1765. Onze roots liggen in België, maar onze kaart- en bordspellen worden ondertussen over de hele wereld gemaakt. Monopoly®, UNO®, Magic: the Gathering®, Pokémon®: het zijn slechts enkele spellen waaraan we werken. Waarschijnlijk vind je ons zelfs terug in jouw spellenkast.

www.cartamundi.com/nl

 

 

Caviar Collective is an assembly of creative and innovative companies that offers combined talents and services to its clients in the creative and advertising industry. We offer a network of talented people that make unique visual content and engaging campaigns.

www.caviarcollective.com

 

 

deSter behoort tot de Gategroup en is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedsel verpakkings- en presentatieconcepten voor de luchtvaart, foodservice en voedselverwerkende industrie.

 

 

Edmire is een jonge design & innovatie studio die atypische maar doordachte designs creëert vanuit een duurzame & strategische visie en vanuit innovatieve ideeën. Het team bestaat uit een enthousiaste groep van een 10-tal desigers met elk hun specifieke expertise in reasearch strategy, industrial design en brand design. Naast het ontwikkelen van eigen projecten, ontwerpt Edmire ook uiteenlopende producten in opdracht van interessante klanten. Edmire wil actief een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Momenteel wordt er door heel het team hard gewerkt om het B-Corp certificaat binnen te halen. Niet alleen met hun creatieve ontwerpen maar ook als werkgever wil Edmire een duurzaam voorbeeld zijn voor andere ondernemers.

www.edmire.design 

 

 

Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Als vzw werken we in opdracht van de Vlaamse overheid en nemen we een neutrale positie in. Kom langs om kennis te maken en af te toetsen hoe jij als ondernemer kan starten of groeien. We beloven je een frisse blik, rechttoe rechtaan advies en feedback op je C.V. of portfolio.

www.flandersdc.be

 

 

Made is een design- en innovatiestudio uit Antwerpen. We bestaan uit een team van 21 design-thinkers, venture builders, wetenschappers en creatievelingen die inzichten uit de observatie van menselijk gedrag combineren met de business opportuniteiten in veel verschillende markten. Zo zetten wij telkens de laatste technologie in om succesvolle oplossingen met impact te realiseren van idee tot product. Dit kan alles van een duurzame fysiek of digitaal product zijn tot het opzetten van geheel nieuwe servicemodel of organisatiestructuur.

www.haveitmade.be 

 

 

Studio Dott is een all-round creatief ontwerp- en adviesbureau, met kantoren in Antwerpen en Hong Kong. Met ons team van 30 multidisciplinaire talenten helpen we klanten met het ontwerpen van fysieke en digitale producten, diensten, interieurs, merken en strategieën. We doen dit steeds to the point, vanuit een methodiek waarbij menselijke interacties en ervaringen centraal staan. Vanaf de eerste ideeën en concepten tot en met het gewenste eindresultaat. Punt.

www.studiodott.be

 

 

Werken bij de VRT betekent werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf. Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving, waar heel wat groeimogelijkheden zijn. Of je nu start als programmamedewerker, video-ingenieur of grafisch ontwerper, bij de VRT krijg je alle kansen.

www.vrt.be